Commentaren: 18
 • #18

  Julian en Leonie (maandag, 03 januari 2022 16:31)

  Lieve Ella,

  Wat zijn we blij dat jij samen met Richard aanwezig was op onze bruiloft. De eerste gesprekken waren heel gezellig en ook op de dag zelf was je zo lief en stelde je ons op ons gemak. Je was aanwezig, maar toch ook weer niet zodat wij heel ontspannen hebben genoten van onze bruiloft wat op de film zeker te zien is. De clips zijn prachtig geworden en we hebben ze al heel vaak terug gekeken met onze familie en vrienden.

  We zullen jou zeker aanraden bij toekomstige bruidsparen!

  Liefs, Julian en Leonie

 • #17

  Melvin en Mirjam (maandag, 25 oktober 2021 21:37)

  Beste Ella,

  Ontzettend bedankt voor het vast leggen van onze dag!
  Wat heb je dat mooi gedaan en wat was het gezellig!
  De film is prachtig geworden en was super snel klaar. 1 week later konden wij al genieten van onze prachtige film.

  Bedankt hiervoor!

  Liefs Melvin en Mirjam

 • #16

  Jeroen en Cynthia (dinsdag, 15 oktober 2019 11:57)

  Lieve Ella,


  We hadden elkaar al eens ontmoet op een bruidsbeurs bij de Natuurlijk! Kloof maar toen waren wij er nog niet over uit of wij onze mooiste dag wilden vastleggen. Zo'n 4 maanden voor de bruiloft kwam toch dat ene puntje vaak terug. ''Zullen we het toch vastleggen''. En we zijn zó blij dat we dit hebben laten doen. We kijken iedere keer vol bewondering (en een traan) de trouwfilm. We hebben Ella ervaren als een hele lieve behulpzame vrouw die ook zeker mee dacht met onze wensen. Van het eerste besprekingsmoment tot aan de afronding hebben wij alle vertrouwen gehad in Ella. We krijgen volop reacties van de clip en de trouwfilm. Onze mooiste momenten zijn vast gelegd en hier zijn wij erg blij mee.
  Wij raden iedereen Ella aan.

  Nogmaals onwijs bedankt!
  Lieve groetjes,
  Jeroen en Cynthia Naalden
  26 juli 2019

 • #15

  Lars van der Stelt (woensdag, 05 juni 2019 21:16)

  Beste Ella,

  Ontzettend bedankt voor het vastleggen van onze grote dag. Wat zijn de clip & film prachtig geworden!

  Wij zijn enorm blij dat wij voor jou hebben gekozen. Jou werkwijze in combinatie met je lieve persoonlijkheid was voor ons doorslaggevend. Het resultaat is een fijne samenwerking van begin tot eind met zoals net al gezegd, een prachtige clip en film!

  Wij zijn vanaf nu dan ook E-Promotion Films ambassadeurs en bevelen je bij iedereen aan!

  Nogmaals bedankt.

  Manouk & Lars

 • #14

  Sanne en Enzo de Regt (donderdag, 30 mei 2019 13:01)

  Lieve & gezellige Ella.

  Dank voor het opnemen en maken van onze trouwfilm en clip.
  Het was een genoegen om jou om ons heen te hebben en het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Wij hebben Ella ervaren als een hele lieve, behulpzame vrouw. Van de voorbespreking tot de afronding, wij liepen telkens met een lach op ons gezicht naar buiten.

  Onze vrienden en familie vinden de beelden daarnaast ook erg mooi en professioneel.
  Wij raden Ella zeker aan!

 • #13

  Bobby en Shelley Ouwendijk (donderdag, 08 november 2018 21:25)

  Wat zijn wij blij met de film en clip van onze bruiloft!! En door omstandigheden nog meer dan anders. De samenwerking en afstemming is soepel gelopen. De communicatie was ook goed en duidelijk. De clip bekijk ik nog dagelijks met tranen in mijn ogen en kriebels in mijn buik beleef ik deze mooie dag nogmaals. Bedankt voor het vastleggen van onze dag en voor de professionele houding en producten want daar ga je vanuit als je een professional inhuurt. Het is het geld dubbel en dwars waard, ik zal Ella aan iedereen aanraden wat een topper!!

  Veel liefs Bobby en Shelley
  #BruiloftOuwendijk

 • #12

  Ronnie & Corine (zondag, 29 juli 2018 21:30)

  Beste Ella, Paul en Noor,

  Wij willen jullie aller eerst bedanken voor de prachtige clip en de fantastische film.
  Wat is het beide ontzettend mooi geworden, en wat hebben jullie onze dag mooi in beeld gebracht. Het sfeertje daarin tegen met jullie samenwerking was daarom ook erg prettig!
  We waren echt op ons gemak bij jullie en hadden soms niet eens door dat jullie ons aan het filmen waren, wat zichtbaar is in het resultaat zodat we lekker ons zelf konden zijn!
  De clip is al een ontelbare keren bekeken en wat een leuke reacties hebben we daarop gekregen en de film zal nog vaak bekeken gaan worden. Met de film is het alsof we de dag nog een keer herbeleven!

  We willen jullie onwijs bedanken voor het vastleggen van onze en fantastische mooie dag!

  Groetjes, Ronnie & Corine

 • #11

  Suzanne & Dennis (vrijdag, 05 januari 2018 13:18)

  Lieve Ella en Ingrid, Wat hebben wij een fantastische dag gehad met jullie. En wat is de trouwfilm en de clip mooi geworden! Dit in combinatie met de mooie foto's die Ingrid gemaakt heeft is dit een prachtige tastbare herinnering van de mooiste dag in ons leven. We kijken er met heel veel plezier op terug en zullen de film nog vele malen bekijken. Jullie waren zo goed op elkaar ingespeeld dat we ons geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld en we soms niet eens in de gaten hadden dat we werden gefilmd. Ontzettend bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag!

  Liefs Suzanne & Dennis

 • #10

  Menno & Marleen (maandag, 09 oktober 2017 19:28)

  Beste Ella,

  Allereerst super bedankt voor de prachtige trouwfilm die je voor ons gemaakt hebt. Zowel de clip áls de film zijn echt geweldig en elke keer dat we ze terug kijken herbeleven we de dag.
  Beeld en geluid geeft echt een toegevoegde waarde naast een foto.
  Gedurende de dag voelde het voor ons erg ontspannen en merkten we praktisch niet dat we gefilmd werden. Dit is precies wat we wilden omdat het spontaan moest zijn en dat was het zeker.
  Het was de mooiste dag van ons leven en we kijken nog geregeld de film met veel plezier terug!

  Groetjes Menno en Marleen

 • #9

  Femke & Thijs (dinsdag, 26 september 2017 20:13)

  Ella, heel erg bedankt voor het maken van een supermooie en ontroerende videoclip van onze trouwdag. Ook de film is fantastisch en bij het bekijken beleven we de dag steeds weer helemaal opnieuw.
  Op de dag zelf was het ook heel gezellig met jou en Ingrid (fotograaf). Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en tijdens de ceremonie hadden we niet eens door dat jullie er waren. De resultaten mogen er zijn en we zijn er echt heel erg blij mee.
  Als we de bruiloft niet hadden laten filmen hadden we er zeker weten spijt van gehad.
  Nogmaals heel erg bedankt!!
  Groetjes Femke en Thijs

 • #8

  Wietse en Angela (woensdag, 26 juli 2017 22:35)

  Bedankt voor de fantastische clip en de prachtige film die je hebt gemaakt van onze bruiloft.
  Het was een topdag met Noor en Paul die in een relaxte sfeer verliep. De aanwezigheid van 2 videografen is van toegevoegde waarde geweest, dit zie je in het eindresultaat terug.
  Bij het terugzien van zowel de clip als de film genieten we nog steeds volop na. Het maakt onze trouwdag onvergetelijk en hier zijn we dan ook superblij mee.
  Bedankt Ella!

  Liefs Wietse en Angela

 • #7

  Chantal & Arie-Bert (zondag, 21 mei 2017 13:21)

  Wauw ella! Wat een prachtige film heb je gemaakt van het trouwen. Iedereen is heel enthousiast ervoor. En zeker over de videoclip die binnen een week klaar was!
  De film is mooi gemonteerd, vol emoties, mooie herinneringen. Ik kan erna blijven kijken. Bedankt voor alles en ook de gezelligheid op de dag zelf.

 • #6

  Youandi en Rick (zaterdag, 08 oktober 2016 14:30)

  Ella heeft samen met de fotograaf Ingrid Schrauwen de bruiloft vastgelegd. Zij kennen elkaar en waren erg goed op elkaar ingespeeld. Naast dat het resultaat super mooi is geworden hebben wij ook echt een gezellige dag gehad mede dankzij ella en Ingrid die deze hele dag met je beleven. We hebben veel gelachen en er was een hele ontspannen sfeer. Wat je zeker terugziet in de film en fotos. Echt een aanrader dus!
  Dankjewel Ella.
  Groetjes Rick en Youandi

 • #5

  Hans en Denise (zaterdag, 09 juli 2016 15:03)

  Helemaal blij met onze mooie film gemaakt door Ella van onze trouwdag. Als we de film kijken herbeleven we de dag helemaal opnieuw.
  Bedankt Ella!
  Hans en Denise

 • #4

  Anita Bosker (woensdag, 29 juni 2016 09:43)

  Ik benaderde Ella omdat ik via Facebook wat van haar werk gezien had. Benieuwd hoe het filmpje zou worden was ik direct geraakt door de uiteindelijke promotiefilm. Door de persoonlijk aanpak heb je het goed kunnen vertalen en er een prachtig promotiefilmpje van gemaakt. Mijn eigen idee staat in het filmpje centraal. Dank je wel daarvoor Ella.

 • #3

  Mario & Marion (vrijdag, 24 juni 2016 16:40)

  Bedankt Ella voor de prachtige huwelijksfilm die je hebt gemaakt van onze bruiloft. Geweldig om terug te zien hoe bijzonder onze dag was ....

  Dikke kus, Mario & Marion

 • #2

  Rob en Joyce de Vries (dinsdag, 21 juni 2016 20:22)

  Lieve Ella,
  We zijn nog iedere dag blij met het filmpje wat je van Landgoed de Wildert hebt gemaakt. Gewoon eerlijk en precies zoals het is. Geen overdreven opsmuk maar "de mooie" feiten en ook nog eens snel gemaakt tegen een aantrekkelijke prijs. Blijf het vooral op deze manier doen !!!
  Rob en Joyce

 • #1

  Noortje Kop (vrijdag, 17 juni 2016 16:13)

  Beste Ella,

  Wat een prachtige website, en wat een prachtige filmpjes staan erop. Bedankt dat je van onze vakanties ook zulke prachtige films maakt! Superblij mee! (Costa Rica, IJsland, Sri Lanka enz.)

  Liefs van Noor en Paul