De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm


Jullie hebben er lang naar uitgekeken en dan is het eindelijk zover, jullie trouwdag! Op de trouwdag zelf vinden er vele mooie momenten plaats en de dag vliegt voorbij. Je zou graag bepaalde momenten later weer opnieuw willen beleven, zodat je het nog eens rustig in je op kunt nemen en je er nog heerlijk van na kunt genieten.

En juist daarom is het zo fijn om tijdens de trouwdag een videograaf te hebben die alle mooie momenten van de dag vastlegt.

 

Ieder huwelijk is uniek, daarom vind ik het belangrijk om de emotie en sfeer in beeld te vangen. Om daarna in een film jullie persoonlijk verhaal te vertellen.

 

Op zo'n bijzondere dag wil je niet het gevoel hebben 'gevolgd te worden' door een camera, en alleen maar genieten van alles wat er om jullie heen gebeurd.

Ik probeer dan ook zo onopvallend mogelijk te werk te gaan.

 

Kort na jullie dag is de clip al klaar om aan jullie vrienden te laten zien.

Of misschien willen jullie 's avonds op het feest jullie avondgasten al iets laten zien van jullie dag in de vorm van een Same Day Edit.

 

Jullie kunnen kiezen uit een langere film, met beelden van de voorbereidingen, de first look, de fotoshoot, de ceremonie, taart aansnijden, ieder moment wat voor jullie belangrijk is!

 

Of een korte cinematische film van 10 min, daarin komen kort alle highlights van de trouwdag voorbij. Je kunt deze eenvoudig delen met vrienden en familie.

Een korte film wordt ook vaker teruggekeken.

En wil je wat anders? Geen probleem. Laat het vooral weten!


Remon & MoniekGijs & Manon

David & SelinaTjeerd, Mandy & Fabian

Julian & Leonie
Niels & Kelly


Sarah & Steven


Benjamin & Tessa


Anton & EliseArjan & Kelcy

Barry & Milou

Niek & Josette


Colin & Sharon

Joey & Alicia


Adriaan & Marloes

Karlos & Mariska


Nienke & Tim

Perry & Mendy


Fieneke & TimIsaac & Sabrina

Stephanie & LouisEnzo & Sanne

Mattijs & Nikki                                         Bobby & Shelley

Deveny & BryanDenise & Dré

Dick & Britt